Aardkaart zakelijke duurzame wenskaarten

Geef uw zakelijke relaties een gevoel van waardering met de duurzaamste wenskaarten van de office box. De box heeft een uitgebreide selectie wenskaarten met verschillende thema‘s en gelegenheden, zodat u altijd de juiste kaart bij de hand hebt op kantoor. Bovendien zijn de kaarten een milieuvriendelijke optie, waardoor u het duurzame imago van uw bedrijf kunt versterken. Laat zien dat uw bedrijf milieuvriendelijk is en geef uw zakelijke relaties een gevoel van waardering met gepersonaliseerde wenskaarten. Verras uw zakelijke relaties met een persoonlijke bericht door een hand geschreven kaart te versturen. De office box biedt een ruime selectie van duurzame wenskaarten die geschikt zijn voor elke gelegenheid, waardoor u er zeker van bent dat uw zakelijke relaties zich gewaardeerd voelen door uw bericht.

Aardkaart is de perfecte aanbieder voor uw bedrijf als u op zoek bent naar een duurzame manier om post- en wenskaarten te versturen. Bij Aardkaart kunt u kiezen uit onze Office Box, waar u verschillende standaardkaarten en gepersonaliseerde kaarten voor uw bedrijf kunt bestellen. Onze Office Box biedt een eenvoudige en efficiënte manier om kaarten te bestellen voor uw bedrijf.

Dankzij onze Office Box kunt u op een duurzame manier kaarten versturen. Ons assortiment bevat duurzame papiersoorten, zoals gerecycled papier, en we vermijden plastic verpakkingen waardoor er geen plasticafval wordt geproduceerd. Wij streven ernaar om al onze producten zo duurzaam mogelijk te maken.

Met onze Office Box kunt u gemakkelijk verschillende kaarten bestellen voor uw bedrijf. U kunt ook gepersonaliseerde kaarten aanmaken met uw eigen bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Als u op zoek bent naar een duurzame manier om post- en wenskaarten te versturen, dan bent u bij Aardkaart aan het juiste adres.

Aardkaart – het groenste kaartje van Nederland!

Aardkaart Business Box

Attent op elk moment!
Een collega die binnenkort jarig is? Of een relatie die net moeder is geworden? Met de vernieuwde Aardkaart Business Box heb je altijd de perfecte duurzame kaart bij de hand.

Nu we vaker digitaal werken en dus minder écht contact hebben met elkaar, is persoonlijke aandacht voor collega’s belangrijker dan ooit. Met een zelf uitgezocht kaartje en persoonlijke woorden laat je weten dat je aan iemand denkt. Een kleine moeite waarmee je als bedrijf en collega een groot verschil maakt!

80 verschillende wenskaarten (bestaande uit meer dan 15 gelegenheden) incl. enveloppen.Snel het perfecte kaartje vinden dankzij de tabbladen per moment. In een luxe bewaarbox. Moderne designs die aansluiten op de behoeften van de zakelijke markt. Makkelijk nabestellen met onze speciale navulsets

100% Nederland design
100% geen plastic
!00% van landbouw afval

Aardkaart Gepersonaliseerde kaarten

Het is weer zo ver het een belangerijk mijlpaal van het bedrijf!! wat ga je elke relatie sturen? een leuke Aardkaart want ook tijdens deze periode kan het duurzaam.

Nu we vaker digitaal werken en dus minder écht contact hebben met elkaar, is persoonlijke aandacht voor realtie’s belangrijker dan ooit. Met de gepersonaliseerde kaart kan je als bedrijf voor elke gelegenheid een duurzame kaart naar jouw relatie’s sturen.

100% Nederland design
100% geen plastic
!00% van landbouw afval

Onze missie!

Vind de perfecte duurzame wenskaart voor zakelijke gebruikers om uw klanten, medewerkers en vrienden te laten weten dat ze gewaardeerd worden. Verras hen met een unieke, handgeschreven kaart voor elke gelegenheid. Met onze duurzame wenskaarten krijgt uw boodschap de charme van een persoonlijke aanraking. Uw boodschap wordt verzonden met een verantwoordelijke houding voor onze planeet. Uw zakelijke gebruikers zullen de verzorgde kaarten waarderen, terwijl u kiest voor duurzame materialen. Kies voor een duurzame wenskaart van ons om uw klanten, medewerkers en vrienden te laten weten dat ze gewaardeerd worden.

 

Wat maakt Aardkaart bijzonder?

Aardkaart doet het helemaal anders! Geen kaarten omhult in plastic, afkomstig uit het buitenland of gedrukt op papier afkomstig van bomen.

Aardkaart_geen_plastic

Geen Plastic

Aardkaarten worden niet verpakt in plastic.

Gedrukt op landbouwafval

Voor Aardkaart worden geen bomen gekapt maar, wordt gebruik gemaakt van landbouwafval om papier te maken.
Want weggooien is zonde!

Nederlandse productie

Aardkaarten worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en worden in ons eigen kikkerlandje gedrukt.

Versturen van de kaart overgecompenseerd

Voor iedere 25 verkochte kaarten wordt 1 boom geplant!

Aardkaart is er voor alle gelegenheden!

Vraag de zakelijke brochure aan om een indruk te krijgen van onze duurzame wenskaarten

Brochure

Geboortekaarten_Aardkaart

GEBOORTE

Beterschap_kaarten

BETERSCHAP

Condeleance_Aardkaart

CONDOLEANCE

Verjaardags_kaarten

VERJAARDAG

NieuweBaan_kaarten

NIEUWE BAAN

Zomaar_kaarten

ZOMAAR

Huwelijk_kaarten

HUWELIJK

Liefde_kaarten

LIEFDE

NieuweWoning_kaarten

NIEUWE WONING

De impact van een kaart

Info@aardkaart.nl

085 - 301 92 93

Je kan ons daarnaast ook volgen op én bereiken via:

[NEXForms id=”2″]