Zakelijk

Aardkaart is de perfecte aanbieder voor uw bedrijf als u op zoek bent naar een duurzame manier om post- en wenskaarten te versturen. Bij Aardkaart kunt u kiezen uit onze Office Box, waar u verschillende standaardkaarten en gepersonaliseerde kaarten voor uw bedrijf kunt bestellen. Onze Office Box biedt een eenvoudige en efficiënte manier om kaarten te bestellen voor uw bedrijf.

 

Duurzaam zonder ‘duur’ 

Office Box

Aardkaart Office Box

Attent op elk moment!
Een collega die binnenkort jarig is? Of een relatie die net moeder is geworden? Met de nieuwe Aardkaart Office Box heb je altijd de perfecte duurzame kaart bij de hand.

Nu we vaker digitaal werken en dus minder écht contact hebben met elkaar, is persoonlijke aandacht voor collega’s belangrijker dan ooit. Met een zelf uitgezocht kaartje en persoonlijke woorden laat je weten dat je aan iemand denkt. Een kleine moeite waarmee je als bedrijf en collega een groot verschil maakt!

50 verschillende wenskaarten (bestaande uit meer dan 6 categorieën) incl. enveloppen. Snel het perfecte kaartje vinden dankzij de tabbladen per moment. In een luxe houten box. Moderne designs die aansluiten op de behoeften van de zakelijke markt. Makkelijk nabestellen met onze speciale navulsets

100% Nederland design
100% geen plastic
!00% van landbouw afval

Tevens planten wij 2 bomen bij het bestellen van deze Office Box

Gepersonaliseerde kaarten

Aardkaart Gepersonaliseerde kaarten

Het is weer zo ver het een belangrijk mijlpaal van het bedrijf! Wat ga je elke relatie sturen? Een leuke Aardkaart want ook tijdens deze periode kan het duurzaam.

Nu we vaker digitaal werken en dus minder écht contact hebben met elkaar, is persoonlijke aandacht voor realties belangrijker dan ooit. Met de gepersonaliseerde kaart kan je als bedrijf voor elke gelegenheid een duurzame kaart naar jouw relaties sturen.

100% Nederland design
100% geen plastic
!00% van landbouw afval

Waarom Aardkaart

Geen plastic

Aardkaarten worden niet verpakt in plastic. Aardkaart heeft als missie de kaarten markt positief te maken door geen plastic te gebruiken realiseren we onze missie.

Landbouw afval

Voor Aardkaart worden geen bomen gekapt maar, wordt gebruik gemaakt van landbouwafval om papier te maken. Want weggooien is zonde!

Echt Hollands!

Aardkaarten worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en worden in ons eigen kikkerlandje gedrukt.

Klimaart positief

Voor iedere 25 verkochte kaarten wordt 1 boom geplant! Hierdoor compenseren wij de reis van onze kaarten

Info@aardkaart.nl

085 - 301 92 93

Je kan ons daarnaast ook volgen op én bereiken via: