Gepersonaliseerde wenskaarten

Op zoek naar gepersonaliseerde wenskaarten voor uw bedrijf? Bij Aardkaart kunt u terecht voor duurzame wenskaarten die volledig op maat gemaakt zijn. Onze kaarten zijn gemaakt van landbouw afval hierdoor zijn onze kaarten milieuvriendelijke. Of u nu op zoek bent naar kerstkaarten, jubilea of bedankkaarten, bij Aardkaart vindt u altijd de perfecte kaart voor uw bedrijf.

Gepersonaliseerde Kaarten

Voor gepersonaliseerde Aardkaarten zijn verschillende mogelijkheden zoals:

Aardkaart neemt het drukwerk uit handen
U hebt een ontwerp gemaakt en wilt deze graag duurzaam gedrukt, Aardkaart regelt dit. Voorbeelden zijn relatiekaarten, jubileum- kaarten en meer.

Aardkaart voor kerst en nieuwjaar
Voor echt contact aan het einde van het jaar biedt Aardkaart een ruime keuze aan kerst- en nieuwjaarskaarten. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met uw eigen tekst, afbeeldingen en logo.

Aardkaart neemt het ontwerpen en drukwerk uit handen
Aardkaart helpt u graag om voor uw gelegenheid een gepersonaliseerde kaart te maken door uw wensen in de kaart door te voeren.

Benieuwd wat Aardkaart voor uw bedrijf kan betekenen? neem dan contact op met ons. benieuwd wat Aardkaart nog meer te bieden heeft download hier dan de brochure.

Waarom Aardkaart

Geen plastic

Aardkaarten worden niet verpakt in plastic. Aardkaart heeft als missie de kaarten markt positief te maken door geen plastic te gebruiken realiseren we onze missie.

Landbouw afval

Voor Aardkaart worden geen bomen gekapt maar, wordt gebruik gemaakt van landbouwafval om papier te maken. Want weggooien is zonde!

Echt Hollands!

Aardkaarten worden ontworpen door Nederlandse ontwerpers en worden in ons eigen kikkerlandje gedrukt.

Klimaart positief

Voor iedere 25 verkochte kaarten wordt 1 boom geplant! Hierdoor compenseren wij de reis van onze kaarten

Sinds 2020

In 2020 begon Aardkaart uit passie voor wenskaarten om deze sector ook klimaatpositief te maken doormiddel van verkoop van duurzame wenskaarten in fysieke winkels. Toen er vraag ontstond vanuit andere markten, werd Aardkaart voor zakelijk opgericht

 

 

 Namens EBS Nederland gepersonaliseerde kaarten besteld voor het 10 jarig bestaan van EBS. Dit wilde wij graag op een duurzame manier doen vandaar dat wij bij Aardkaaart zijn uit gekomen

Julie

Regiomarketeer, EBS

Aardkaart is echt een aanraden voor de gepersonaliseerde kaarten. Het contact was heel fijn ik werd goed geholpen bij dingen die niet lekker liepen in het ontwerp en ja dat was echt heel fijn. Dus ik zou het zeker aanraden.

Rosa

Expert Connector, Fronteer

Info@aardkaart.nl

085 - 301 92 93

Je kan ons daarnaast ook volgen op én bereiken via: